Percossa – BAM!

In alles zit ritme en Percossa maakt daar voorstellingen over. Deze slagwerkers weten op virtuoze wijze uit bijna alles muziek te krijgen. Of dat nu tandenborstels, kinderwagens, buisjes of traditionele instrumenten zijn. Hun shows zijn muzikale en theatrale achtbanen vol humor en emotie. Bij een avond Percossa is stilzitten in uw theaterstoel onmogelijk! Na grote tours in Taiwan, Duitsland, Frankrijk, de VS en Canada gaat de nieuwste show van Percossa in Nederland in première: BAM! Een show vol hoogtepunten uit eerdere shows, maar ook met compleet nieuwe nummers. Ideaal om kennis te maken met Percossa en heerlijk voor de fans die zich willen laten verrassen door nieuwe acts. En dit keer voor u een speciale opdracht: neem uw eigen huistuin- en-keukenspullen mee naar het theater en daag de mannen van Percossa uit.

Speellijst

Met: Eric Robillard | René Spierings | Janwillem van der Poll | Freek Koopmans
Regie: Jos Thie
Foto: Mark Engelen